måndag 21 januari 2008

11, 99 och 203

siffror...
Telefonnummret till en barndomskamrat?
Bussar i Rågsved?
Antalet döda i Kenya?
Gånger jag önskat att jag var någon annanstans?
iIdet här fallet är det antalet SYNLIGA koppor på No.
Ingen feber ännu och det är ju bra!

Dagen börjar bra trots koppor försovning och sura ungar... så satte jag mig här och läste tidningen...och detta hittar jag...http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1666514.ab
Tårarna rinner...
Jävla skit ställe det där (Israel)
Finns det verkligen ingen rättvisa här i världen.
Vissa få ju tydligen bete sig hur de vill...
Hur kan en stormakt som USA hålla Israel om ryggen i det här?
Varför glömmer man de cevila, de som aldrig gjort en fluga förnär?
Kan man låsa in människor i sitt eget land?

Låt oss ponera att Norge Danmark och Finland skulle bli sura på oss... de kapar av landet strax under stockholm vidare igenom landet till Örebro, karlstad och sen till Norska gränsen, samma ska görs genom Gävle, Falun , Malung och till gränsen.
Alla som bor mellan dessa gränser tvingas fly till flyktingläger i Tyskland. sen bestämmer vi att Storuman är det ställe man måste ta sig till om man vill ha ett tillstånd att träffa sina släktingar i Malmö. detta gäller även för dem som bor i Lund...
För att ta sig till Storuman måste man nu bli en flykting och ta sig igenom "Skandinavia" (det nya landet) med risk för sitt eget liv.
Efter ett antal år börjar folk bli lite less på att ständigt bli trakaserad av militär så fort man vill gå över gatan för att ta sig till sjukhuset med sitt sjuka barn, så man startar en egen "polisstyrka" som med icke komersiella metoder börjar röja upp på gatorna och lova "de sina" beskydd.
Man tillverkar vapen av det skräp man har och vips är "kriget" i gång...

Men för helvete vakna...det är inga terorister som ligger där på sjukhuset vars generatorer inte funkar, det är inga terorister som sitter i sitt sönderbombade hem och fryser utan varken mat, värme, medecin eller vatten!
De organiserade de som faktiskt är farliga de lever gott (läs GODARE än de cevila)

När ska någon säga ifrån?
Hur kan det bli vapenvila när Israel gång på gång går in och öppnar sina bosättningar, (och bygger ny trots löften om frysning av dessa projekt) fortsätter bygga sin mur, hotar och trakaserar vanliga medborgare förnekar människor deras mänskligarättigheter...
När ska någon göra något?

Arg blir jag och nu vill jag inte skriva mer idag!!!
'
hejpa!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är så ofattbart att det faktiskt händer sådant här i världen, känns som att vi borde kommit så långt i utvecklingen att samhället skulle förändras också. Jag kan också bli så sjukt upprörd över världens orättvisor och idiotier. Men det finns fortfarande och kommer alltid att finnas (tyvärr) psykfall som styr och ställer jorden över..